Diensten

Autogalerij De Ster > Diensten

Onze Diensten

Bij Autogalerij De Ster bent u aan het juiste adres of het nu gaat om het kopen óf huren van een auto. Daarnaast bent u ook welkom wanneer u uw auto wenst te financieren voor een vast bedrag per maand. Tijdens het aankoopproces kunt u kiezen uit verschillende garantiepakketten.

 

Heeft u een auto gezien over de grens en wenst u deze in te voeren? Neem contact op met ons met de advertentielink en wij nemen binnen een uur contact met u op over het invoeren van de auto. U krijgt tevens van ons de laagste BPM garantie.

01.

Financieren

Wilt u een auto kopen, maar u heeft onvoldoende spaargeld om een auto te financieren? Dat is geen probleem. Via een van onze partners kunt u snel en eenvoudig een autofinanciering regelen. U kunt kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Lees meer »
02.

Garantie

Bij Autogalerij De Ster vinden we garantie erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons naast de standaard 6 maanden garantie een tweetal extra paketten kiezen waarmee u de garantie flink kunt opschroeven.

Lees meer »
03.

Importeren

U bent van plan om een auto te kopen in het buitenland of heeft er al één gekocht in Duitsland? Natuurlijk wilt u uw nieuwe auto importeren tegen de laagste kosten. Wij zorgen er voor dat uw import auto zorgeloos naar Nederland komt en ingevoerd wordt tegen het laagste BPM bedrag mogelijk.

Lees meer »
04.

Huren

Wilt u een auto of bestelbus huren? Autogalerij De Ster heeft een wagenpark met nieuwe personenauto en bestelbussen. U huurt bij ons als vanaf 49 euro per dag. Inclusief 200 kilometers vrij per dag, volledige verzekering en dekking in heel Europa!

Lees meer »
Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen! Contact